TERMES I CONDICIONS

Les reserves mitjançant la nostra web queden subjectes a confirmació per part de IslandCars.

* Es sol·licitarà una bestreta d'un 25% mitjanant Targeta de Crdit i la resta es paga a la recollida de el vehicle.

Per recollir el seu vehicle de lloguer a Menorca necessitarà presentar el seu DNI o Passaport en vigor, Permís de Conduir en vigor i disposar d'una Targeta de Crèdit (Visa o Mastercard).

Els models de cotxes de la nostra web són a manera d'exemple i poden ser canviats per uns altres de similars característiques cobrint sempre en tant que sigui possible les necessitats del client. No es garanteix marca, model, color, característiques o tipus de combustible del vehicle.

Els vehicles no poden sortir de la Illa de Menorca.

Els nostres preus inclouen

I.V.A, 21%

Quilometratge il·limitat

Servei avaries 24 hores

Conductor addicional gratis

Lliuraments i recollides en l'Aeroport i lliuraments i recollides a la zona de Maó, Es Castell i Sant Lluís entre les 9h i 21h.

Segur danys (CDW), sense franquícia, amb exclusions, per als grups de cotxes A, B, C, D.

Segur danys (CDW), amb franquícia de 600€, amb exclusions, per als models D1, D2, E (SUV), F i G. Aquesta franquícia es pot eliminar amb el Segur tot risc per a aquest tipus de grups.

Totes les nostres assegurances cobreixen a majors de 23 anys i màxim 70 anys, amb més de 2 anys de permís de conduir.

L'assegurança no inclou (exclusions)

- Punxades, danys en pneumàtics i llandes.
- Pèrdua o trencament de les claus.
- Llunes, Cristalls i retrovisors.
- Proveïment de combustible incorrecte (trasllat amb grua i reparació dels danys causats en el vehicle per ús de combustible inadequat).
- Cops i danys en els baixos del vehicle, taloneres, estreps, embragatge i danys en tapisseries.
- Multes i sancions de trànsit i danys causats per conducció temerària o sota els efectes de l'alcohol o altres drogues.

Se'ls sol·licitarà un número de Targeta de Crèdit (Visa o MasterCard), per cobrir possibles costos.

Si no disposa de Targeta de Crèdit i sí de Dèbit li farem una retenció des de 300€.

Assegurances addicional

Per a la seva major tranquil·litat i que pugui gaudir de les seves vacances li oferim les següents assegurances:

Assegurança addicional per als grups A, B, C i D, per 9€/dia cobreix pneumàtics, punxades, danys en llantes, retrovisors i vidres.

Assegurança addicional, que elimina la franquícia, per als grups de vehicles D1 i D2 (Automàtics), E (SUV), F (7 places), i G (9 places), per 16€/dia, a més d'eliminar la franquícia, cobreix pneumàtics, punxades, danys en llantes, retrovisors i vidres.

* No hi ha assegurança addicional disponible per cobrir els danys a la carrosseria, pèrdua o trencament de les claus, repostatge de combustible incorrecte o baixos de l'cotxe.

* Cap assegurança cobreix els danys causats per negligència en els baixos del vehicle, per conducció temerària o sota els efectes de l'alcohol o altres drogues i multes.

* Si no informa d'un accident o dany en el vehicle durant les 24h següents al succés es donarà com resultat l'anul·lació de la cobertura del segur. Ha de lliurar-nos el part d'accident amistós (situat en la guantera del vehicle) totalment emplenat o acudir a les forces o cossos de seguretat de l'estat.

Combustible

Els vehicles es lliuren amb el dipòsit de combustible ple i l'arrendatari ho ha de retornar ple (ple-ple). Si no es retorna el dipòsit ple se li cobrarà la part proporcional més una despesa de gestió de repostat de 10€.

També li oferim la possibilitat de lliurar-li el vehicle ple i retornar-ho buit (ple-buit), se li cobraria a l'inici del contracte el dipòsit de combustible i ho retornaria buit. En aquest cas no es reemborsa la part no usada de combustible al final del període de lloguer.

Lliuraments a Aeroport

Totes les entregues a l'Aeroport són sense càrrec addicional de 9h a 21h.

Ens han de facilitar el número de vol d'arribada per poder ser puntuals a l'hora del lliurament del vehicle.

Una persona de la nostra empresa us esperarà fora de la terminal, a prop de caixers d’estacionament, amb un rètol d’IslandCars.

Lliuraments en altres punts de l'illa

Li entreguem el vehicle en qualsevol punt de l'illa.
Cal que ens indiquin l'adreça exacta de la vostra estada i un telèfon mòbil.

Devolució del vehicle

El vehicle s'ha de retornar en la data, hora, i lloc previstos en el contracte de lloguer, en cas contrari s'ha de notificar amb antelació i qualsevol despesa (pàrquing, etc ...) que això pogués ocasionar es pugui arrencar al client. Oferim un període de cortesia de 59 minuts, passat el qual es facturarà un dia més de lloguer.

Extres

- Cadira Nadons (Maxicosi) Grup 0 o 0+ (<9Kg): 4 € / dia IVA inclòs.

- Cadira de nen Grup I (des de 9kg. Fins 18kg.): 4 € / dia IVA inclòs.

- Elevador de nen Grup II i III (des 15kg. Fins 36kg.): 4 € / dia IVA inclòs.

- Lliuraments o recollides entre les 21.00h i les 09:00 tindran un suplement de 25 €.

- Els lliuraments o recollides fora de les zones de Maó, Es castell o Sant Lluís comporten un suplement de 28 € i els lliuraments o recollides a la zona Ciutadella de 30 €.

- Gestió de multes, gestions diverses: 25 € per gestió. Aquesta taxa es cobrarà en cas de rebre una multa de trànsit o aparcament durant el seu lloguer, aquesta taxa no paga l'import de la multa.

- Taxes aeroportuàries 3 € lliuraments i 3 € devolucions.

- Conductor addicional 4 €.

Forma de pagament

Sol·licitem una bestreta d'un 25% mitjançant Targeta de Crèdit i la resta es paga a la recollida de el vehicle.

Es pot pagar amb Targeta de Crèdit (Visa o MasterCard) o efectiu, a la recollida del vehicle.

Si voleu factura a nom de l'empresa ha de proporcionar les dades de la mateixa abans de signar el contracte.

Política de cancel·lació

Una vegada iniciat el contracte de lloguer no s'efectuen devolucions, excepte per causes de força major (defunció d'un familiar en primer grau).

No es realitzen devolucions si recull el seu vehicle més tard de l'hora acordada en la seva reserva o es retorna abans de l'hora acordada per les hores no utilitzades.

- De 10 o més dies d'antelació a l'inici de la seva reserva se li descomptarà un 10% de l'import total de la reserva en concepte de despeses de cancel·lació, amb un mínim de 10 euros.

- De 9 a 2 dies abans a l'inici de la seva reserva se li descomptarà un 20% del total del lloguer per despeses de cancel·lació, amb un mínim de 10 euros.

- Un dia abans o el mateix dia no hi ha reintegrament del 25% pagat de bestreta.

Protecció de Dades

L'informem que les seves dades personals seran tractats en un fitxer de clients responsabilitat de IslandCars (Balear Inversions i Explotacions, S.A). El tractament de les seves dades és necessari per al desenvolupament de la relació comercial que ens vincula i podrà ser objecte de cessions d'obligat compliment segons la normativa vigent.

Preus amb tot inclòs

No tenim cap EXTRA OCULT

Contacti per telèfon
Fax    971 367 448
Mòbil    667 250 025 (Rob)
             617 903 722 (Lina)
E-mail: islandcars@infotelecom.es
  Contacti per correo
Crer. Curniola, 8 IVFase POIMA
07714 Maó Menorca
Espanya
Web: www.islandcarsmenorca.com